Folkemusik i Sennels Kirke – AFLYST!

Koncerten er desværre aflyst!

Den 22. april kl. 19,30 prøver Sennels Kirke som noget nyt en koncert med to danske musikgrupper, der spiller folkemusik. Den ene kalder sig ’Fiolministeriet’ og den anden ’Fromseier-Hocking.’ Det er Thy Folkemusik i samarbejde med kirken, der står for arrangementet.

FIOLMINISTERIET’Fiolministeriet’ består af tre af de bedste kvindelige folkemusikere, og det er første gang, de som gruppe kommer til Thy. På violin er det Kirstine Sand, som er uddannet både i Odense og Newcastle. Ditte Fromseier spiller violin og bratsch, og hun medvirker også som gruppens sanger. Hun stammer fra Bornholm, og det kan mærkes på hendes musikvalg. Hun fremfører bl.a. en gammel bornholmsk salme. Hun er uddannet i Odense og Irland. Hun har tidligere besøgt Thy med gruppen ’Himmerland.’ Den tredje musiker er Kirstine Elise Petersen, som er klassisk uddannet og udøvende cellist. Hun har tidligere besøgt Thy med Haugaard-Blume kvintet.

Ditte Fromseier violinDitte Fromseier spiller også sammen med guitaristen Sigurd Hocking. Kombinationen af violin og guitar har fået en fremskudt placering på folkemusikscenen, og her kombineres den med sang. Duoen blev i 2014 nonimeret til Danish Music Award Folk i den vigtige kategori ’Årets musiker – sanger’.

Billetter koster 150 kr., og medlemmer af Thy Folkemusik slipper med 125.
Reservation på oschlag@post.tele.dk eller 2819 6043 (Jakob Oschlag).