Palmesøndag bliver det afgjort om IF Nordthys damhåndboldhold, som i øjeblikket ligger i spidsen for sin pulje i Serie 1, rykker op i Jyllandsserien og dermed bliver det højest rangerende damehold i Thy. 

IFNordthyvsViborg_feb_2015

Palmesøndag den 29. marts spiller IF Nordthys dameseniorer oprykningskamp til Jyllandsserien mod Fursund-Sundsøre Håndbold i Ålestrup. IF Nordthys damer har været ganske suveræne i indeværende sæson, hvor de har vundet alle deres kampe i Serie 1. Hvis holdet søndag vinder over Fursund-Sundsøre Håndbold vil det være første gang i over 10 år at IF Nordthys damer igen er at finde i Jyllandsserien.

– Hvis vi vinder, bliver vi samtidig det højst rangerende hold i Thy på dameseniorsiden, og det er vist også første gang i historien, siger Lone Vestergaard Ladefoged, der er keeper for Nordthys bedste damer, der træner og har hjemmebane i Nordthy-Hallen i Sennels.

Pokalkamp mod Viborgs ligahold
Oprykningskampen næste søndag er ikke den første knald eller fald kamp for holdet i denne sæson. I slutningen af februar mødte IF Nordthys damer Viborgs ligahold i Landspokalturneringens femte runde. Trods 400 tilskueres flotte opbakning på hjemmebanen i Sennels, kunne holdet dog ikke true Viborg. Kampen endte 18-37.

– Det var en stor oplevelse, og selvom vi godt var klar over styrkeforholdet på forhånd, så gav vi alt, hvad vi havde. Og 18 mål mod et champions league-hold, er da heller ikke helt skidt, synes jeg, siger Shila Casey, der er spillende træner for IF Nordthys damseniorhold.

For yderligere kommentarer/oplysninger
Shila Casey, spillende træner, IF Nordthy, 26 28 98 44
Lone Vestergaard Ladefoged, keeper, IF Nordthy , 61 65 64 74

 

 

 

 

Kategorier: Nyheder