Black RussianSøndag d. 20/9-2015 kl. 16.00 i Sennels kirke

Entre 50 kr.
Børn og unge under 16 år er gratis.

Black Russian er en aalborgensisk vokalgruppe. Gruppen har eksisteret i cirka 15 år med skiftende sangere, de seneste 9 år med Anna Vestergaard som medsyngende leder.

Sangerne har meget blandede baggrunde, både musikalsk og uddannelsesmæssigt. Nogle arbejder med musik i forskellige former i arbejdslivet, andre bruger musikken som en seriøs hobby. Fælles for alle er den store passion for vokalmusik.

Gruppen synger moderne, rytmisk a capellamusik af sangskrivere som bl.a. Tina Dickow, Sting og Alberte, ofte arrangeret af Anna Vestergaard. Inspirationen kommer fra både danske og udenlandske vokalgrupper og kor som for eksempel Pentatonix, Pust, Zap Mama og Vocalline.

Gruppen har sunget både store og små koncerter: bl.a. i Musikkens Hus i Aalborg, i kirker, i Europahallen, på Hotel Hvide Hus, til private fester og bryllupper. I maj 2015 deltog Black Russian i den internationale vokalgruppekonkurrence under Aarhus Vocal Festival, hvor gruppen var udvalgt blandt dygtige vokalgrupper i Europa og udenfor Europa. Black Russian synger smukke lydbilleder, fede grooves, lækre harmonier og bevægende ballader.

Kategorier: Nyheder