Opråb til borgerne i Sennels

Kære borgere i Sennels

Jeg skriver til jer på vegne af finacieringsgruppen under Sennels Udviklingsråd.

Det er noget tid siden udviklingsrådet har været samlet, men som i sikkert ved er salget af anparter i Sennels Invest ApS kommet rigtig godt fra start.

Allerede under infomødet i forsamlingshuset blev der givet tilsagn om køb af anparter for ikke mindre end 427.000,- kr.

I skrivende stund er der givet tilsagn for køb af anparter for 454.000,- kr. Det er virkeligt flot og vidner om, at Sennels borgere bakker op om udviklingsrådets arbejde og anerkender vigtigheden af det.

Det ser med andre ord ud til at vores målsætning om at tegne 2 millioner kr i anpartskapital er inden for rækkevidde. For at Sennels Invest skal blive til noget skal der dog senest d. 1 marts, som minimum være tegnet anparter/startkapital for 1 million kr, hvilket bestemt er inden for rækkevidde.   

 

Vi er nu derfor klar til at sætte slutspurten ind. Siden infomødet har vi arbejdet med et prospekt, som forklarer om Sennels Invest og som skal husstandsomdeles i denne uge.

 

Fra den kommende weekend og frem til d. 1 marts går vi rundt for at stemme dørklokker for at informere om Sennels Invest og forhåbentlig indsamle rigtig mange tilsagn om køb af anparter.

I den forbindelse har finansieringsudvalget behov din hjælp til at sprede budskabet så kan komme helt i mål, da vi ikke kan klare opgaven alene.

 

Onsdag d. 10/2 vil financieringsgruppen afholde et lille info- og koordineringsmøde hos undertegnede på Thorhaugevej 29, kl. 19.30, hvor vi vil klæde hjælpere på til at sprede de gode budskab om Sennels Invest, herunder gennemgå prospektet om Sennels Invest samt ikke mindst – forsøge at få et overblik over hvem der kan hjælpe med forskellige opgaver, gå sammen osv.

 

Vi håber på at se dig og evt. andre som har lyst til at hjælpe med opgaven. F.eks. ved at gå rundt til naboer og venner i din gade.

 

Med venlig hilsen

Claus Dahl Pedersen