IMG_1699

HØSGU’s (Hunstrup Østerild og Sennels Gymnastik og Ungdomsforening) gymnastikopvisning i Nordthy-Hallen i Sennels i weekenden trak et rekordstort antal gæster. Mere end 500 publikummer brugte lørdag eftermiddag i selskab med de 245 børnegymnaster på HØSGU’s 11 opvisningshold.

– Jeg har lidt svært ved at få armene ned. Vi plejer at have mange gæster til forårsopvisningen her i Sennels, men i år slog alle rekorder.

Sådan lød reaktionen fra en glad formand for HØSGU, Randi Pedersen, mens de sidst af lørdagens mange gæster og gymnaster efter en intens eftermiddag med gymnastik, musik, dans, spring og smil forlod Nordthy-Hallen.

IMG_1786HØSGU har i år oplevet medlemsfremgang og i alt 353 gymnaster og motionister fordelt på 15 hold har gennem efteråret og vinteren trænet i Sennels og Østerild. 11 af holdene er børnehold med gymnaster i alderen 0 – 16 år, og det var dem, som publikum fik fornøjelsen af at se til opvisningen i weekenden.

– Jeg synes virkelige det var nogle flotte opvisninger vi så, og jeg har også fået mange tilbagemeldinger fra publikum om, at de synes det var både spektakulært og seværdigt. Der skal lydes en kæmpe cadeau til vores mange frivillige instruktører – både for deres store indsats året igennem og for de flotte opvisninger, de har fået skruet sammen, siger Randi Pedersen.

Der er 41 instruktører og frivillige hjælpere i HØSGU.

Lørdagens opvisning sluttede af med et brag af en gæsteopvisning af eleverne på Hanherreds Ungdomsskole.

Medarrangør af forårsopvisningen i Thy Hallen næste weekend
I den kommende weekend skal gymnaster og instruktører fra HØSGU igen i ilden, når der er DGI forårsstævne i Thy Hallen. Her er HØSGU nemlig en af de tre foreninger, der er arrangører af årets opvisning.  Lørdag skal 46 hold på gulvet med i alt 1.200 gymnaster, og om søndagen 25 hold og igen ca. 1200 gymnaster.

For yderligere kommentarer/oplysninger
Randi Pedersen, formand for HØSGU, 29 62 90 77

IMG_1859

Kategorier: Nyheder